Čokoláda, Kolagen

KAKAO – pro dobrou náladu i krásnou pleť

Kakao pro dobrou náladu i krásnou pleť

KAKAO – pro dobrou náladu i krásnou pleť

Kvalitní kakao je základem každé dobré čokolády. Pochopitelně i té naší Moona Dark a Moona White. S přidaným kolagenem VERISOL® je pak malým zázrakem nejen pro vaše tělo, ale i krásnou pleť.

Pro dobrou náladu i krásnou pleť

Opravdu kvalitní kakao obsahuje velké množství antioxidantů i minerálů, například železo, zinek, draslík, apod. My do naší čokolády antioxidanty ještě přidali v podobě acaí (příbuzné našich borůvek) a obohatili o přírodní vitamín C v podobě aceroly. Pro tělo mají antioxidanty výjimečný účinek, odbourávají proces oxidace, tedy stárnutí. A přidaný kolagen VERISOL® efekt ještě umocní. Svým složením přispěje k omlazení každé buňky v těle. Krásná pleť je pak viditelným důkazem.

Zároveň v kakau nalezneme v malém množství anandamid, přezdívaný jako „molekula blaženosti“. Ta má blahodárný vliv na bolest, depresi, paměť i chuť k jídlu. Působí na centrální nervovou soustavu a dokáže nám zlepšovat náladu.

Kvalitní kakao prospívá srdci, kardiovaskulárnímu systému, mozku, svalům, vlasům, nehtům i kůži. Také zlepšuje trávicí funkce, tlumí záněty a pomáhá proti nadměrné únavě. Vždyť nejčastěji při únavě saháme po čokoládě. A má to smysl. Kakao totiž podporuje mozkovou činnost, je prevencí proti zubnímu kazu, je přírodním antidepresivem, antivirotikem a afrodisiakem.

Jaké kakao zvolit?

Kakao v čokoládách MOONA je té nejvyšší kvality, jsou v něm zachovány všechny živiny včetně kakaového másla a není přidán žádný rafinovaný cukr.  Není potřeba se tedy ani bát nadměrného příjmu sacharidů 😊.

A proč zmiňuji kakaové máslo? Je to skvělý tuk ceněný hlavně farmaceutickým a kosmetickým průmyslem. Většina výrobců čokoládových hmot a kakaových nápojů tento tuk často při výrobě odděluje od zbytku hmoty a následně prodává právě do farmaceutických a kosmetických firem. Jen malá část zůstává v čokoládě, kterou pak nakupujeme v supermarketech. A proč to dělají? Kakaové máslo je výborným „nosičem“. Zvyšuje vstřebatelnost látek do organismu a tak zlepšuje například účinnost vitamínů, minerálů a stopových prvků. A to přeci jde i nám. S každým snědeným soustem dostat do těla co nejvíce prospěšných látek.

Pro vás jen to nejlepší.

Když tedy budete vybírat čokoládu, sáhněte po kvalitě. Pro váš báječný zážitek, pro tělo, mysl i duši.

Tak dobrou chuť!

Monika

Napsat komentář