Káva

Luxusní káva s přírodním exotickým aroma

Krásný den milí milovníci dobré kávy.

Vím, je zbytečné zrovna Vám, kteří kávu milujete, popisovat výhody dobré zrnkové kávy. O její kvalitě se určitě nebudeme přít 😊. Ručně tříděná kávová zrna a dokonalý způsob správného pražení dokážou rozvinout ty nejlepší chutě a aroma, které se v zrnech skrývají.

Dnes Vám chci představit něco jiného. Luxusní kávu s přírodním aroma.

Zkuste se se mnou chvilku zastavit, zavřete oči a zkuste si představit …

…, že v ruce držíte úplně nový balíček čerstvě upražené kávy. Přičichnete si i k uzavřenému balíčku, nebo až ho otevřete? Já tedy očichávám hned. Čerstvá a dobře upražená káva voní i přes hermeticky uzavřený obal.

A teď ta nejhezčí chvilka u nové kávy. S natěšením, očekáváním a chutí otevřít. Jaká úžasná vůně se na nás vyhrne? Čím nás tentokrát překvapí? Ucítíme silnou chuť pražení, zemité tóny kávových plantáží, lehké aroma ovocných vůní, vůni citrusů, koření? Pokaždé je to nové, jiné a vzrušující. Umocňuje to chuť si kávu připravit.

A co teprve, když si rozbalíte nový balíček kávy a ucítíte vůni vanilky. Nebo čerstvě nastrouhaného kokosu. Lehounký závan čistého přírodního aroma. Jen jemně ovoní každý připravený šálek skvělého nápoje, aniž by chuť kávy byla potlačena nebo ovlivněna.

Že jste právě dostali chuť na výjimečné kafe? Tak vyzkoušejte to naše: MOONA Vanilka a MOONA Kokos. Zajímavé, exotické, lehké, s nízkou aciditou, dobře stravitelné. Doufám, že si ho zamilujete stejně jako já.

 

Monika

Napsat komentář